Perancang.

Hi mommies , boleh share tak pengalaman lepas amik injection depo ? Contoh saya taknak continue cucuk depo , nak merancang sendiri . agak agak nurse jadi hulk tak 🤣

2 Balas

Dh start cucuk depo ka? .. Period je x menentu kdg dtg, kdg x, kdg sikit, kdg byk 😂 tp lepas je stop pregnant. Biasa nurse bising juga tu 😂 klu merancang sendiri kena pastikn btl2 disiplin la, pastikn sentiasa pkai condom klu bersama.

5mo ago

depo saya boleh terima lagi kalau takda apa apa masalah . tapi takut tak sesuai dgn badan saya . nurse plan nak pakai iucd saya dah termenung . trauma beranak berapa kali masuk muncung itik pun tak hilang lagi 😂