Boleh share tak? pegalaman cucuk perancang depo

Boleh share tak pengalaman hampa semua amik cucuk perancang depo. Nak tau jugak. Kami ingat nak amik yg tu sbb malas nak fikir nak makan ubat apa. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

1 Balas

cheq dan 2 kali pi cucuk ubat tu.. lps pada.. dia duk mai kacau hormon period kita.. sat bnyk sat ckit.. jd lama plk tu.. lps pada tu.. cheq pi habaq kt misi.. cheq nk stop x mau buh ubat dh.. depa kata x pa arh.. la kami rancang sndri ja..😁

12mo ago

Berapa lama lepas cucuk tu period mai?