Beza pregnant with boy and girl

Hi mommies, boleh share tak mommies yg pernah pregnant both boy and girl mcm mana? Macam kalau boy, alahan kurang ke, suka sweets, lg manja dgn hubby. And bila pregnant baby girl pulak beza tak?

23 Balas

Pengalaman saya, ketika mengandung kan anak lelaki... Alhamdulillah saya tiada alami alahan, cuma nya kerap pening kepala, suka makanan makanan yang masam dan pedas, tidak suka makan nasi... tetapi sangat-sangat sensitif dan sangat mudah sentap dengan suami... suka tidur, kerap nak tidur sahaja kerjaannya .. hehehe... kemudian bila dah sarat tu kaki bengkak seminggu lepas tu terus bersalin...