Beza pregnant with boy and girl

Hi mommies, boleh share tak mommies yg pernah pregnant both boy and girl mcm mana? Macam kalau boy, alahan kurang ke, suka sweets, lg manja dgn hubby. And bila pregnant baby girl pulak beza tak?

23 Balas

1st preg baby girl Suka masam2,xsuka bau suami,xsuka wangi mandian dan syampu, muka xda jerawat,alahan teruk,gerakan lemah gemelai,perut bulat, suka melaram😂ngidam yg pelik2 makanan yg xbenarkan makan swktu pregnant 🫤 2nd baby boy Suka makan manis(seb baik xsangkut gula😂) ,muka brekout sekejap,alahan xterlalu teruk, diawal kehamilan suami yg selalu jatuh sakit🤣dalam sebulan nk berapa kli pegi klinik, perut bentuk bujur,xsuka melaram. balik dari bjalan terus tukar pakai baju tshirt n kain sarung ja🤣ok ngan bau mandian dan bau suami tp masih x suka ngan bau syampu. gerakan baby sangat aktif. Tapi lain orang lain pembawaan tahu. Ada yg alahan berbeza tuptup sama gender. ada yang sama alahan tp lain gender.