Beza pregnant with boy and girl

Hi mommies, boleh share tak mommies yg pernah pregnant both boy and girl mcm mana? Macam kalau boy, alahan kurang ke, suka sweets, lg manja dgn hubby. And bila pregnant baby girl pulak beza tak?

23 Balas

saya 1 boy 2 girl, masa ank first boy mengidam masam dan soya.. suka jalan suka makeup²🤣 kuat nanggis, alahan yeruk sampai 2 mggu sblm brsalin masih mual muntah😁 second girl lgsung xda alahan lgsung tp 3 bulan ja dlm kndungan ank syurga saya🤍 yg third girl alahan 3 bulan ja pening menusuk kalbu😅 suka manisan , buah terutamanya smpai sgkut gdm🤣🤣 xsuka berhias suka jalan xleh dduk diam tp dlm masa sama rsa malas yang amat sgat buat krja🤣 lain² juga pembawaan baby ni xblh nk agak atau teka😆 doakan ya awak semua saya dipermudahkan bersalin nnti sbb gdm due 3 bulan lagi tp xtersa msa pnts berlalu 😊..