Beza pregnant with boy and girl

Hi mommies, boleh share tak mommies yg pernah pregnant both boy and girl mcm mana? Macam kalau boy, alahan kurang ke, suka sweets, lg manja dgn hubby. And bila pregnant baby girl pulak beza tak?

23 Balas

Sy 2 girls 2 boys.. Yg girl 1st dok ngidam pau je, 2nd dpt boy ngidam fast food, 3rd girl ngidam makanan jenis pedas dan 4th boy ni nk daging je.. 🤣 1st smpi 3rd xda alah pd sy, tp alahan pd somi.. Yg 4th ni sy alah teruk gak, xleh guna barang2 yg sy biasa pakai or suami biasa pakai.. Kene ubah.. Cth ubat gigi, deodorant, perfume dan sy jd suka gigit somi.. 🤣🤣