susu yg bagus utk ibu mgandung

Hi mommies! Boleh share tak? Klu minum susu boleh ganti calcium tak? I mean.. sama tak klu kita tak makan ubat yg ada calcium tue.. xp in d same time kita mnuma susu?.. or kena ambik dua2 skali.. sy slalu skip makan ubat calcium tue.

1 Balas

Ubat kalsium tu doktor ke yg prescribed? Sbb sy jarang minum susu sbb perut x sedap lps minum. Sblm mengandung ok je minum, lps mengandung perut x thn plk. Sy pnh refer doktor. Doktor ckp klasium boleh dpt dr mknnn klu xminum susu atau pil. Sayur2 hijau pn ada kalsium. Boleh gugel.