Calcium supplements

Hi Mommies, i tak bole minum susu maternity sbb tiap kali minum mesti 5min lepas tu perut berangin dan memulas then muntah . Bole share tak type calcium vitamins yg bole i consume . Sbb i takut bby tak cukup calcium sbb i tak dpt minum susu🫤 #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

semua jenis susu ke xboleh minum?? @ susu utk ibu mngandung tu jer xbleh minum?? klau susu ibu mngandung saje jer.. awk bleh jer minum susu dutchlady yg full cream tu.. nurse cakap tu lg elok dri susu yg khas utk ibu mngandung

Awak boleh tanya pendapat doctor. Kalau saya, doctor suggest utk amik calcium+d3 blackmores. Alhamdulillah so far ok & saya start amik supplement tu dari usia baby 3 bulan.

sy sama mcm awk. jenis tak boleh minum susu.. nak minum yg jenis flavour Dutch lady ke apa, yg tuu manis 😵‍💫 Mcm sy, sy mkn calcium amway. nama dia cal mag d

Sy x boleh minum juga susu maternity. Ganti minum susu kambing higoat, wildan atau susu fullcream. Nurse n doc pun x saran susu maternity tinggi kandungan gula

Cal mag D nutrilite. Boleh beli dengan sye if sis tak membe lagi

Sy pun hanya minum susu farm fresh saja... Alhamdulillah...

Sye pun consume cal mag d nutrilite dari awal pregnancy

boleh ganti dgn susu kambing sis

Obical boleh beli dkt farmasi.

Cal mag D Nutrilite