Stretchmark Product

Hi mommies, boleh share product apa yang mommies semua guna untuk stretchmark ? And start guna since minggu keberapa kehamilan ?

7 Balas

palmer's cocoa butter formula. guna dari trimester kedua & sebelum stretchmark muncul. memang tak ada langsung stretchmark. mungkin sebab perut sy kecik juga kot masa mengandung.

alhamdulillah anak first xde strechmark,skrg tengah mengandung ank ke2 7bulan xde strechmark lagi...harap2x smpai laa bersalin xde strechmark...

Sy pakai minyak zaitun jerk.. 5 bulan da start pakai.. Sblom stretch marks muncul.. Amalkan pg & mlm selepas mndi tu

Sy guna bio oil. Best sgt. Alhamdulillah botol kecik tu pun masih ada lg. Pakai dari 3 months, skrg dh 7m

Akk pakai yg ne.. Alhamdulilah dr awal mgadung smp nk masuk 6 bln perut akk x pecah lg.. Blh beli dkt Watson

4y ago

Sy pakai yg jenis balm..tu pun ok xde la berminyak sangat 😀

Sy guna bio oil dr firs tau pregnt till nw..p syguna yg gel..so tk melekit sgt..

Sy guna bio oil. Awal dah pkai sbb bdn jenis berisi takut ade Stretch mark 😂