HB rendah ?

Hi mommies. Boleh share makanan yang boleh naikkan hb, atau makanan yang kena dielakkan untuk hb rendah. Saya makan iberet setiap hari tapi hb masih rendah. Doc risau sebab dah 34weeks takut nanti termasuk dalam list ibu anemia. #34weeks #hbrendah

1 Balas

Saya makan jambu batu hari2. Pastu mkn delima. Alhamdulillah. Ada kenaikan hb saya. Hati ayam / lembu pon boleh, xpon kerang. Sayur boleh ambk bayam, kailan, sawi.