CHECKLIST HOSPITAL

hi mommies. boleh ke nak minta checklist hospital mommy & baby dari day1 sampai lah discharge. thankyou 🥹#firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Balas

nk bersalin hospital mana? day 1 sampai discharge maksudnya lepas bersalin la kan? baby sy dulu lahir 11mlm ni, keluar tghri esoknya

5mo ago

barang2 ibu/baby nak bawa ke hospital maksudnya 😁

Checklist hospital? Checklist apa tu?

5mo ago

Kat wad, kita pakai uniform wad. Saya bukan pemakai kain batik. Saya bawa sepasang baju utk discaj. Baju mesra breastfeeding. Tapi seeloknya baju discaj tu pakai baju masa kita dtg tu je. So, jimat ruang beg. Saya pakai blouse & skirt labuh.

ni

5mo ago

terimakasih 😍