Yogurt Buah-Buahan

Hello mommies boleh ke mkn yogurt buah mcm ni ? Katanya yogurt bagus tp xpasti yogurt yg jenis mcm mana. Dh mkn separuh baru tnya huhuhuhu xleh tahan gaiss rasa mual sbb tu telan jugak 😫😫😫😫😫😫😫 #firstmom #peningkepala #muntah

Yogurt Buah-Buahan
16 Balas

Just hati2 gula je kalau yogurt yg mcm ni. Kalau xde masalah gdm ok je. Sy makan yogurt lactel vanilla tu, tub besar. X terlalu manis, x terlalu masam. Mkn ngn kurma. Alhamdulillah xde mslh sembelit or buasir