Mencari hospital kerajaan

Mommies blh bg suggestion hospital gov kat selangor / kl tak. Tadi suda pegi hospital putrajaya tanya harga, deposit kena bayar rm800, and if bersalin normal pun kena prepare rm3000, caesar rm7000. ☹️sbab putrajaya dekat dengan rumah.

5 Balas

hospital cyberjaya baru bukak dah try survey?

1y ago

Suda, nurse dia kata skrg fasa 1, hanya terima yg bukaan 8cm, wad2 pun blm buka habis lagi. and kalau bukaan 8cm , tiba2 baby x blh keluar normal, kena htr hospital lain juga, risiko tanggung sendiri