Bun in my oven

Hi mommies, bila u all announce u tengah pregnant dengan family?

2 Balas

Bagitahu family sendiri lepas scan dalam 6 minggu. Bagitahu yang lain lepas 5 bulan, tapi tak semua lagi yang tahu. 😅

I rasa frust sb kwn yg announced pregnancy kite dpn org lain. Geram je tapi sabar je lah..

4y ago

Sometimes u rasa u need some privacy to adjust accordingly. Tp susah juga nk avoid bila u dh start morning sickness & muntah dlm toilet kt ofis. Of course susah nk elak from being suspicious. Heehe.. just enjoy ur moment k.