WARDED TIME

Hi mommies, biasa nya kalau dah diberi tarikh warded utk hospital kerajaan , jam brpa ya patut pergi hospital ? Hari tu nervous sangat sampai lupa tanya doc n nurse.

2 Balas

dtg awal pagi sng. breakfast dulu pastu dlm jam 9 10 pg cantik dah. sbb nnt nk tggu bilik kosong mgkin by tghri dah dpt. lg cpt pun ade. klau mcm sy aritu sbb ade baby mengeras spnjg hari, pergi hosp after breakfast jam 9 pg. tggu turn kt PAC settle dlm jam 1. after settle PAC sbb dah ade bukaan n contraction, trus kena admit. dpt wad dlm pukul 5 ptg cmtu. sy okay je tggu sbb sofa menunggu hosp yg sy pergi selesa n besar

sy pula 27/7 dah dpt surat msuk dewan bersalin hosp gov dr doc. due 17/8. tarikh serah diri 16/7 if klu xde tanda. masa pndaftaran 8am - 12pm. jgn lupa bawa dokumen yg penting ye.