Bagi pandangan

Mommies, betul ke kalau kandungan sihat Dan kuat kita stress mcm mana pun tak kan miscarriage.? Boleh share pengalaman first time pregnant, tapi kena kerja, kena hadap stress, masalab lain2, tapi lahirkan baby dgn berjaya? Mak sy selalu bgtau semasa dia mengandung first time mcm2 dugaan, hidup susah, nk makan pun tak de makanan sbb tak de kerja, ayah pun kerja tak tetap. Checkup pun tak pergi. Tapi selamat lahirkan kakak sy. #firsttimemom #bantusharing

4 Balas

sebenarnya bahaya tauu stress² ni boleh bagi impak pada baby, sy dah ada pengalaman baby meninggal dlm kandungan usia 9bulan sbb sy hari² stress entalah mungkin bkn rezeki sy kot, semoga kandungan sy kalini sihat² aamin