Confinement lady berbaloi tak?

Hi mommies, berbaloi ke kalau kita ambil CL atau ada cara lain yang lebih bagus, jimat dan berbaloi baloi? Taknak susahkan mak time berpantang, suami pjj

7 Balas

My opinion, klu pernah bpantang sndri, takde masalah klu ambil CL. Tp utk 1st time, personally sy prefer utk balik kg. Bkn niat nk susahkan parents, tp kita blum ada pnglmn utk handle keadaan yg tak terkawal. Tmbh2 husband pjj & tak ada peneman lain. In case bby ada masalah, perlu bgerak ke klinik...ada sesiapa blh bantu ke..dgn keadaan kita yg blum pulih sepenuhnya.