Puting Bohong

Hi mommies.. Berapa bulan baby boleh start guna puting bohong ya? Anak saya umur 2 Bulan guna puting bohong tapi bila nak bagi susu badan dia tolak.

7 Balas

Ank sya dari dlm pantang lagi sya dah bagi puting kosong.smp lah skrg dia dah 2 bulan.tapi sya bagi time dia nak tido je.kadang tido siang tak bagi ada masa dia boleh tido tanpa puting.klu malam dia dah tido sya cabutkan so smp pagi dia tido tanpa puting.susu badan ok je dia nak