anak sakit

hi mommies. bby minggu depan dah masuk 6 bulan. skrg bby x sihat. tgh selsema, batuk pun berkahak. sedih la tgk anak sakit. nak tido pun x senang. :( mcmana ya mommies klau anak sakit mcm ne? ada cara x utk cepat baik atau kurangkan batuk??

12 Balas

Pastikan makan buah-buahan(lenyek) n minum air suam.. Bantu ilang selsema.. baby 2thn ke bawah camtu xlayak mkn ubat.. kalau melarat bawak jumpa dokter.. kahak tu Yang bahaya sbb dy kecik lagi

4y ago

ok mumy. tq yaa info nya. sgt membantu