Bila masa yang sesuai start beli barang baby?

Hi mommies and bakal mommies.. Nak tanya bila masa yg sesuai nak beli brg2 baby? Erm..mcm saya ada sejarah keguguran 5bln(20weeks) bln Feb lepas..sekarang pregnant dah 28week. Tapi hati masih reluctant nak beli brg baby..please share ur opinion. Thanks

2 Balas

Dh 7bln boleh dh tu beli sikit2. Klu lewat2 kn beli nnt takut pening kepala byk sgt nk cari brg. Sis tawakal je beli brg tu insha Allah selamat smpi melahirkan.

Bole bli 7 bulan ke ats sis if takut