Meniarap sendiri

Hi mommies, baby u all start mengiring and meniarap masa berapa bulan, baby I dah 4m11d still tknak mengiring and meniarap sendiri. Is it ok? I kerap jgk buat tummy time dkt baby. Dia kerap angkat kepalaa je nak bangun. If bagi jari tu, dia akan genggam and angkat bdn sendiri utk duduk, utk meniarap tkde lagi tnda ii. Any suggestions? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

3 bln dh meniarap..sis ajar la dia mniarap hri2...sy tgk fb cra nk ajar mniarap..kita tolong dia pusing hri2..lme2 dia sndri bt...