Demam Campak

baby 8 bulan kena demam campak normal ke ?

4 Balas

Baby saya 5 bulan dah kena sebab berjangkit dengan kakak nya. Lagi mudah nak urus walaupon merengek taknak letak, tapi tak macam kakak yg dah sekolah, mandi taknak makan taknak semua taknak boleh jadi tarzan. Semoga cepat sembuh baby

Hi, nak tahu baby demam campak atau tidak melalui ujian darah yang akan di ambil oleh doktor nanti. Misal kata keputusan +ve measles, tak perlu risau. Hanya perlu monitor dan ikut advice doktor.

sy rsa normal.sbb ank sy dl 4bulan da kena demam campak pas tu smbung ciken pop pulak.sbb jangkit dgn sepupu dan abg dia

Normal awak. Macam mana awak tahu baby demam campak?

9mo ago

Ohh baby demam ke? Boleh jadi ruam panas atau anak awak ada alergik sebab dah boleh makan kan. Macam mommy yg lain komen kat awak, kena ambil darah baru tau campak atau tak.