SUSU FORMULA

hi mommies, baby saya 6 week ++. baby saya kerap muntah. mula2 saya bagi susu lactogen n xsesuai saye tukar bagi NAN PRO 1 tapi kebelakangan ni baby lepas mnm susu muntah2 tapi berak kencing ok. saya nak tanye adakah susu x sesuai lagi bagi baby saya? blh x mommies bagi suggestions susu apa yg saya blh bagi baby. thank you mommies.

1 Balas

Normal sis. Baby baru lahir sampai umur 4 bulan memang akan muntah lepas menyusu. https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/bayi-baru-lahir-senang-muntah/amp