Susu badan drop

Hi mommies, baby I one month old And exclusive breastfeeding. Sebelum ini okay je dapat susu banyak kalau Pam. Tapi sekarang dah drop. Breast kiri tak sampai 1 onz pun, breast kanan boleh dapat 2onz. Sebelum ini both breast dapat 4oz each. Takut susu drop.

3 Balas

cuba mkn bnda2 yg jdikan milkbooster. mcm sy milkbooster natural bila mnum air panas. boleh mkn kurma, badam, atau amek milkbooster sedia ad

buat power pumping

1w ago

Berapa Kali kena pum?