Offer both breast

Hello mommies, is it okay if I offer both breast for feeding to my baby? I nurse baby around 15minutes for each breast. #FTM

1 Balas

teknik yg betul adalah tunggu sehingga baby awak yg lepas sendiri puting awak. sekiranya awak kerap ubah posisi penyusuan baby tak dapat susu hindmilk awak. iaitu susu akhir awak. susu tu yg naikkan berat badan anak awak. contoh sesi pertama offer right side. for next sesi offer pula left side. bukan satu sesi offer both breast

8mo ago

sy rasa baby awak lebih kepada nk mengempeng utk cari comfort zone dia. baby kalau nyonyot mmg akan keluar susu. mcm sy masa dlm pntg baby smpi muntah pancut. doctor suggest bg pacifier