CAMPUR FM & EBM DALAM 1 BOTOL

Hi mommies.. Anak saya sekarang 6m15d. Fully BF dan sudah mula makan 3x sehari. Atas masalah kesihatan, susu badan saya semakin berkurangan. Adakah boleh untuk saya campurkan FM & EBM dalam 1 botol yang sama? Jika boleh, berapa pecahan yang sesuai? Sebagai contoh untuk 3oz sekali minum. Adakah 2oz EBM & 1oz FM? Boleh kongsikan pendapat untuk mommies yang lalui situasi yang sama macam saya. TQ in advance. ❤️

1 Balas

x sure blh ke x..xde pengalaman sndiri or org terdekat.knp sis x bt asing2..mcm bg ebm dlu..lps stengah jam ke bg fm pulak ke