Belum berjalan

Hi mommies. Anak saya bulan februari ni dah 1Y5M masih belum berjalan. dia lagi seronok merangkak. berdiri sendiri pun masih belum kuat tapi kalau dipegang pimpin tu boleh je dia melangkah. kat rumah ada pusher dgn push bike. tapi tak tahu lah mana silap dia. kadang risau perkembangan tulang dia. ada tak anak-anak mommies kat sini yang pernah berjalan lambat? boleh share tak

1 Balas

kalau boleh jalan sambil pimpin tu rse okey jee..perkembangan baby ni tak sama ..ank sy dulu pon lambat sikit jalan sbb dia mcm gayat ..dia pndai diri tapi takut nk turun ..cuba bykkan bwak dia pijak tanah atau rumput ke ..