Tenangkan baby

Hi mommies, anak saya baru 23 hari. Setiap kali bf, bila dia terlepas puting akan menangis dan kena tenangkan dia. Tapi bila saya cuba tenangkan, dia susah nak cool down. Bila mak mertua saya yg tenangkan dia terus cool down. Normal ke baby dlm pantang mcm tu? Saya agak sedih sbb nampak mcm baby taknak dgn saya. #ingintahu #newmom

2 Balas

Kdg baby ngntuk sgt tp tak reti nk tidur sendiri.bedung dia. Blh tu..yg penting area tgn kena betul2 kemas n pegang rapatkan ke bdn baby ms dodoikan dia

6mo ago

Okay terima kasih ye 😍

bole try 5s😁

6mo ago

betul sis.... saya pun try cara ni mmg berjalan. Asalkn cara betul....