Air gula

Hi mommies. Air gula tu wajib minum utk setiap kali pregnancy ya? Selalu minum masa kandungan brp weeks? Tq!

2 Balas

Kalau bmi ok,xade family history diabetis, biase 28weeks baru minum..tapi kalau dalam masa sebelum tu berat naik banyak..lagi cepatla minum..😅

5y ago

Sebab lain kk lain prosedur sis..tu yg banyak jawapan..dorang share based on xperience depa..😊

Saya rasa tak kot.. yg kena minum air gula ni kalau naik berat lebih 2kg setiap bulan.. sebab takut baby besar atau kencing manis..

5y ago

Oh yeke.. Tq