Hilangkan ruam baby?

Hi mommies. Ade tips tak nk hilangkan ruam merah di celah-celah leher dgn merah terkena gigitan nyamuk. Baby sy skrg 5 bulan.

4 Balas

Saya guna sudocrem. Alhamdulillah cepat surut, tak lama tu hilang. Boleh try guna sudocrem atau apa2 rashes cream.

Hi boleh sapu krim khas untuk kesan gigitan nyamuk tapi make sure tempat kena ruam tu kering bila nak sapu krim

Hai. Saya pakai yg krim sebamed punya. Bagus untuk semua ruam.

Crem ruam eczima, 👍herba cina