Kepala Baby

Hi mommies, ade spe2 tahu x cmne nk hilgkn kulit2 kering ni cpt???

Kepala Baby
70 Balas

jangan bagi pakai shampoo dulu.. kerap letak baby oil je..

Letak myk kelapa pastu sikat pelan2. Myk johnsons baby pn blh.

5y ago

Takde. Dh letak myk nnti benda tu dia lembap. Boleh tanggal. Jgn kasar2

Sapukan baby oil jer inshaAllah hilang . Asal mommy rajib

Sapu baby oil je.. Minyak johnson tu.. Hilang punya

Gosok2 dengan kelapa parut yg dibungkus dlm Kain..

5y ago

Sy suka tips ni n cuba yg ni je ntuk kerak2 kepala ank lps bercukur..wngi pun wangi xberminyak. mmg lps bilas mudah terkupas dgn lembut n xtggl kesan merah lgsg kt kulit kepala baby.. n sy prsn jgk rmbut ank sy lebat n tebal subur je bile tumbuh balik

Sy letak minyak zaitun.. Then guna sikat yg berus tu

Cuba try minyak kelapa dara saya dulu pakai tropika

Hai mommy . guna vco .. in sha allah berkesan 😊

Ni mcm anak saya. Saya pakai venocream.

Boleh sapu baby oil or nak lagi bagus vaseline

5y ago

Sama2 😊