Ekzema

Hi mommies, ade petua x untuk kurang kan ruam ekzema baby berdasarkan experience mommy sekalian? Bby baru 45 days... Tq pd yg sudi respond. (da bwa jumpa doc and dpat ubat krim sapu)

1 Balas

Pengalaman saya banyak ubat dah guna.. cuma jumpa Doktor. Mungkin ada ubat yg serasi. Anak saya banyak doktor dh jumpa. Saya pun tk ingt doktor mana yg ok. Pengalaman 4 tahun lalu

4y ago

Owh yeke sis.. Amek masa jugak kan nak jmpa yg serasi.. Thanks for sharing experience 😊