Baby bump 3bulan

Hi mommies, adakah normal tiga bulan lebih dah ada baby bump yang besar macam dah lima bulan dahh 🤪

8 Balas

Sama macam saya dah 3 bulan preggy perut besar , tapi nurse kata orang lain 3 bulan perut kecil lagi , awak je dah besar . Saya pun macam eh saya pun taktahu kenapa besar . Sebab saya first mom😂😂 jem saya nurse cakap gitu🤣 kita ni dahlah berisi taktahu apa apa pun😂😂😂

Saya da 17weeks tp xnampak lagi baby bump,just nampak ada buncit sikit. Timbang pon berat saya since buka buku sampai skrg sama xnaik pon.. as long nurse xbising n xkomen pape saya assume baby sy okay je…

Normal je sis.. Ikot perut/ketebalan perut masing2.. Saya 7bulan baru org sedar sy pregnant. Perut jenis kecil. Pregnant kali ke4 perut dah tebal gaknya, 4bulan dah nampak baby bump

Haha sama la sis saya pn 3 bulan tpu. Diorng ingat sya dh 5 bulan. Nak buat mcmane, . Kali ni xde alahan. Makan mcm mcm sja haha

Normal je atas byk faktor. Saiz rahim ibu, diet ibu, ketebalan lemak ibu.. Semua mpengaruhi

Saya 12 minggu. Dh nmpk mcm buncit dah. Berat naik sekilo je. So, mungkin baby bump lah tu ek?

Sama 13+ weeks 😅dulu pn sama walaupun berat 45 kg🤭

👌🏻