HTAR Klang

Hi mommies.. ada yang pernah bersalin di htar tak (bulan n tahun apa?) Boleh share tak pengalaman bersalin di sana.. dari layanan nurse, doctor, facilities, ward availability and siapa yang attend masa bersalin tu.. ramai ke doktor pelatih masa tu? ?

1 Balas

U nk amik FPP or bersalin wad biasa? Kalau wad biasa u jalan je...layanan ok..u rasa nk bersalin je.bkk 1 cm je dy tros tahan wad.. klau hospitl lain tunggu 3 cm .klau fpp xpna wt..my sis bersalin smpai ank 3 org..so far so good katanya..since my sis pon nurse..