Zincofer at week 14

Mommies ada yang kk prescribe zincofer dan rasa tak sesuai dengan badan ke? Saya start ambik zincofer masa week 14, week 12-13 morning sickness dah mula berkurang. Tapi sejak ambik ni, morning sickness dah start balik. Teruk muntah, kadang keluar balik ubatnya. Boleh tukar lain ke kena habiskan jugak ya ubatnya ni?

2 Balas

macam saya haritu saya xhabiskan zincofer,Saya terus mintak doc tukar sebabny memang xbolee nak telan zincofer.Jadi doc terus tukar kepada iberet.Sis kalau memang xbolee telan jangan paksa diri kesian bby.Bolee bagitahu nurse/doc nanti dieorang akan tukar

Sy terus beli iberet di farmasi sbb sy pun x serasi dgn zincofer yg kk bagi