Novalac novarice

Hi mommies ada yang bagi baby minum susu ni tak? Nak tahu boleh gain weight tak susu ni ?🥺🥺 anak allergy protein . Soy based pun tak boleh hmm . Helppp respons . Tqq

Novalac novarice
10 Balas

Apa yang sesuai untuk baby lain, tak semestinya sesuai untuk baby awak. Awak kena try and error. Itu sahaja caranya. Penerimaan baby lain lain.

skrg doktor x bagi langsung saya pakai susu formula sbb xelok jadi lebih baik susu badan kena paksa ada supaya anak kita xkena jangkitan.

Susu ni anak saya okay. Tp sekarang dh susah nak cari stock. Tmpat sy dh xjmpa lg. so saya dh tukar susu lain sekarang.

Anak saya pun sama alergic.Anak saya start minum novarice umur 1month +. Alhamdulillah dah tak cirit.

hi momies🥰 nak tanya, utk baby newborn yg xckup berat, susu apa yanh sesuai?

2y ago

s26...ank naik 1kg..tp atas bdn bby la..ssuai ke x...sy ank ssuai s26 je...dh 5 jnama cuba smua alergik...😅😅s26 ssuai n naikkn brat bdn...

sis, mcm mana u tau ank allergic ? mcm mna simptom2 baby? sorry tanya.

7mo ago

Kalau pergi ke Hosp Swasta lab akan minta najis & ambil darah baby utk test apa yg baby alergy. Dari situ baru tahu result

sy pnh bg dkt ank yg no2..susu ni ok...berat ank naik cme xbyk..

1y ago

Ok x sis rasa susu novarice..ad yg kata rasa pahit sikit betul ke..bru nk cuba kt baby..sbb lagi satu baby saya ni xsuka rasa lemak2 susu cepat muak..

susu novalac ni boleh naikkan berat badan tak..baby Sy 6 month

1y ago

Jika anak ada alergic lactose baru doctor suggest kan susu ni.Utk naikkan berat badan tak pasti

kena try n error

try and error