Jantung terasa berdebar kuat akibatkan tekanan di dada

Hi mommies , ada x mommies pernah alami jantung berdebar @ berdetak kuat drpd biasa ? Sy mengalaminya skrg lg2 pd waktu mlm.. sy ada google mengenai palpitasi jantung tp sy x pasti ini yg sy alami atau bukan.. sy pun x tahu mcmna nak describe apa sy rasa tp dia mcm berdetak kuat yg membuatkan ada rasa tekanan di dada.. n membuatkan dada rasa mcm ketat/sempit.. skrg sy preggy 34 minggu 6 hari..

6 Balas

Anxiety maybe?

9mo ago

X pasti.. tp anxiety mmg ada kena mengena n salah satu sbb palpitasi jantung juga.. bila jantung berdebar kuat kita akan rasa mcm gelisah..