Jantung Berdebar

Hi nak tanya,ada tak kat sini ada pengalaman yg sama mcm saya.saya alami jantung berdebar kuat tak tentu masa.sekarang masih first trimester.apa patut sy buat,?normal ke.

2 Balas

Jantung berdebar, ada anxiety x sis?, berkemungkinan Ada juga salah 1 simptom sbb pregnant, cuba nanti awk try tarik nafas dalam², then hembus, minum air masak byk sikit.

rasanya x normal. better pergi klinik. takut sis ade darah tggi

1y ago

yeke puan .terima kasih atas nasihat puan