BERSALIN GOVERMENT

Hi mommies. Ada tak yg plan nak bersalin kt hosp gov or ada experienced bersalin kat gov (hospital selayang)? Edd sy bersalin 31/8 ni, perlu tak buat any appointment dlu atau terus walkin je? Please shareeeee. Tqqqq❤️

4 Balas

In sha Allah sy pun plan bersalin di hospital gov dan pernah ada pengalaman masa bersalin anak pertama. Walk in saja dan bawa sedia barang ibu/baby. Doctor & nurse semua baik masa saya, sangat membantu dan sabar terutamanya masa di labour room. #34weeks #secondbaby ❤️

hi dear , dah selamat bersalin ya ? boleh share experience 😁bersalin dkat hosp selayang ? sy pun bercadang nak bersalin disana bulan depan ..nak tgu katil lama tak sis?

2y ago

Hi dear. Alhamdulilahh sy dah selamat bersalin 26/8 haritu😊 Ye, bersalin kt hosp selayang. experience tak sama awk, cuma awk kena get ready n prepare dgan sbrg kemungkinan. Kalau rasa sakit or ada tanda terus serah diri. Ada hari patient overload, ada hari jugak labor room full so kalau 2 benda ni jadi mmg kena tggu lama utk dapat katil.

sye bersalin hospital krajaan nanti, xyah apa2 appointment trus walk in je kalau nk bersalin

2y ago

Okay dear. Tqqqq share❤️

eh sme la kiter..edd 31/8.. sye duk puchong, bersalin di Hospital Serdang..

2y ago

tq sis