14 minggu 5 hari

Hi mommies ada tak yang sama week dengan saya. Share simptom korang boleh hehe. Nak tahu juga . Ada yang dah scan nampak jantina ke 14-16 w ?

4 Balas

saya 13 weeks plus saja scan sbb suami tak pernah tgk. skali dr insist nk scan gender. terus nmpk pistol

Dah boleh nampak. Sy bru 14weeks. Smlm check up dgn dc pakar, dia scan sekali tunjuk jantina baby.

paling awal biasanya 16weeks baru dpt tgok jantina. tpi biasa org tunggu lepas 20wks bru tgk jantina.

Sekarang tengah sakit bontot. Mual masih ada sikit2. Time terlebih makan sampai bloated.