10 weeks pregnant

Hi mommies, ada tak yang pernah rasa sengugut during 10 weeks pregnant?

2 Balas

hi sis.. sy ada mengalami rasa sakit sengugut d antar w9 dan w10 skrg sy w12 tp bkn dlm masa yg lama la.. kjp2 jak.. n bkn setiap masa.. kalo yg sakit2 gtu normal jak.. tp kalo berterusan.. bawa p klinik la tuk cek.. risau jd benda lain..

1y ago

sama laa.. tp alhamdullilah benda tu x merisaukan jg.. semoga baby kita baik2 sj.. hehe

maaf, tidak pernah..tp sy syorkan segera ke doctor..sbb feeling sakit, bleeding masa preg is not normal

1y ago

ya maksd sy.apa2 jnis ksakitan atau bleeding(salah satu or keduanya) both tidak normal.pergi check ya