Due 28/1/23 dah bersalin ?

Hello mommies, ada tak yang due sama dgn saya 28/1 ni tapi dah bersalin ? Harini masuk 39weeks dah tapi mcm xde tanda pape lagi. Risau pulak 😅 baby mcm syiok je duduk dalam perut. #firstmom

12 Balas

Sama dngan sya. 27/1 dah kena serah diri. Anak no2. Mcam2 dah buat tp Baby syok lagi dalm Perut. Sy rasa anak saya mmg nak kluar tarikh yg ditetapkan sama dngan ank Pertama saya. Betul2 tarikh ditetapkan diaa lahir 🤣😂