Due 28/1/23 dah bersalin ?

Hello mommies, ada tak yang due sama dgn saya 28/1 ni tapi dah bersalin ? Harini masuk 39weeks dah tapi mcm xde tanda pape lagi. Risau pulak 😅 baby mcm syiok je duduk dalam perut. #firstmom

12 Balas

sy due 28hb 1 jgk..sama la belum ada tnda2 brsalin lagi hrp x overdue la huhu ank prtama masuk ubat sbb overdue🥲 mtk² yg ke2 ni brsalin sblm due..smoga urusan kita yg nk brsalin ni dipermudahkan🤲🏻

1y ago

kn..🤭🤭 sy klau x brsalin jgk smpai sabtu ni misi bg tca hri ahad jmpa doktor, klau boleh nk mtk serah dri awl skit risau bby membesar dlm perut😅 sbb last scan 18hb hritu bby da 3.3kg, sbb ank prtama sy emergency czer yg ke2 ni try mtk brsalin normal tp doktor ckp klau berat bby da 3.7kg ke atas mmg doktor xbg sbb risiko luka czer boleh trbuka n pendarahan huhu doa'kn sy dpt brsalin normal ye..