Kuku cagu cengkam/cabut kuku

Hi mommies. Ada tak sesiapa kat sini yg ada pengalaman cabut kuku sebab kuku cagu/cengkam kuku? Saya dah buang separuh kuku dua hari lepas. Tapi dah dua hari ni mmg teruk sgt sakitnya. Yela time pregnant ni kan takboleh makan ubat tahan sakit. Kalau korang, korang buat mcm mana ye nak reda kan sikit sakit ni. Taktahan sgt, sampai takboleh tidur. Mintak kongsi pengalaman ye mommies. Thank youuu !!

1 Balas

Awak cabut sendiri ke cabut di klinik? Kalau cabut di klinik doktor akan bagi ubat. For info ibu hamil boleh makan ubat yang diberi oleh doktor sahaja. Doktor akan prescribe ubat dan dos yang sesuai untuk ibu hamil.