cengkam atau tersalah potong kuku?

selalunya di kaki memang kulit kering tapi ni first time jadi mcm ni . saya potong langsung tak sakit . boleh di cabut tak? dan ada tak yang tahu kenapa mcm ni ?#ingintahu

cengkam atau tersalah potong kuku?
1 Balas

kuku puan rosak ke ek?? ke ada trsadung kaki dkt memne langgar blh jd terkopek mcmtu

3mo ago

wallahualam .rsnya tumbuh cuma nnti ada gap dkt situ putih nnti... mcm yg alami skrng.. kalau puan sush hti blh g klnik jumpa doc nnti doc bg ubat rawat kuku