Sunscreen …

Hi mommies, ada tak mommy to be yg guna sunscreen biore ?

5 Balas

Before pregnant dulu saya pakai. Biore ada 2 jenis sunscreen. Physical & chemical sunscreen. Yang saya pakai dulu jenis chemical sunscreen. Tk sesuai untuk pregnant & bf moms. So masa dapat tau pregnant anak sulung. Saya terus stop pakai

tak guna tu. kalau awak risau ingredients ss untuk ibu mengandung, cuba tengok NL alchemist di TT punya list recommended ss. setakat ni saya tengok dia punya kriteria yg paling ketat.

Saya 2 kali pregnant pakai sunscreen biore. Okay jee

hi. saya pakai yg water based tu.

Biore yg mana? Botol kuning tu ke?

6mo ago

Haah, yg botol kuning tu. sblm pregnant sy dh beli siap2 tpi sejak pregnant ni risau nak pakai tu.