Teringin Maggi, boleh atau tidak?

Hi mommies, ada tak mommies yang mengidam atau teringin sangat makan Maggi. Saya dh 4 bulan, teringin sangat nak Maggi kari atau asam laksa tapi risau pulak nak jamah 😂😂 #mengidam

Teringin Maggi, boleh atau tidak?
26 Balas

Boleh je sis tapi saya cadangkan makan dgn buah, serbuk maggi tu kurangkan sikit, rebus mee dia dlu & buang air pertama tu, saya bulan lepas setiap minggu makan sbb teringin 🤣 bulan ni setiap minggu nak makan nasi ayam geprek yg pedas tu pulak 😅

12mo ago

sama lah sis 🤭🤭 baby boy ni agaknya, kuat makan pedas. sy sedang berpantang hari ke 17 hari ni🥰 tapi kene kawal mkn pedas tau sis, macam baby sy effect kuat makan pedas masa mengandung, sekarang mata baby always bertahi 😅😅😅