Cirit birit 37weeks

Hi, Mommies. Ada tak mommies dekat sini yang alami cirit birit makin hampir nak bersalin? Harini dah 3 hari berturut bagi saya risau pulak tapi tak ada tanda bersalin yang lain mcm turun darah, mucus plug atau pecah air ketuban.

7 Balas

sy 36weeks, dah 2 hari ni berak ii je. sebelum ni memang sembelit teruk, nak membuang memang susah. tapi start semalam 4 kali membuang. hari ni pula tiba ii cirit sampai pedih. tapi takda pula makan pedas ke apa. sakit senggugut tu dari minggu lepas rasa.