Cirit birit

35 minggu. Makin kerap pulak cirit birit kadang2 muntah. Normal ke eh? Ada yg kata tanda nak bersalin. Risau pulak macam awal lagi 😅#ingintahu #firstbaby

10 Balas

Yup normal rasanya, sbb masa sy prgnt kedua sy mcm tu.. Adalah beberapa minggu, then lepas tu bersalin.. Tapi ada juga yg belum bersalin Apapun semoga dipermudahkan.. Yg penting, minum air jangan sampai kekurangan air dlm bdn.. Tu dok pernah pesan..

sy hri tu pon cirit birit terus Jumpe doktor..doktor sy ckp sepatutnya perempuan pregnant xblh cirit birit bahaya..lgi plk sy cirit birit Time 21 weeks hehe doktor bagi ubat garam tu ngn antibiotik Alhamdulilah da ok

Ada baca mengenainya. Asalkan puan pastikan diri hidrasi. Jika lebih 4kali sehari dan berterusan selama 48 jam, silakan jumpa doktor segera ok. Dehidrasi tak ok bg puan dan kandugan

sy teruk cirit birit masa 33weeks,trus kena admit utk drip..klau puan truk jgn tangguh2 ye,better ke hospital utk dptkn rawatan...

sy pula tiap kli mengandung asyik cirit birit. dri awal mengandung sampai lh bersalin😂. dah 2 kli prgnant.. dua2 mcm tu

sy mcm tu aritu. diarhea byk kali. tiber terberanak 34mggu. hope baby awak jgn kluar dulu, ada 3mggu lagi hehe

thn lepas. sya 35 mggu cirit birit 2 hari. terus pergi hospital 2hari kemudian bersalin.

sy cirit birit 35w smpai 36 w trus lking.36.3d trus kna induce.skrg ank dh 2t7bln pon

2y ago

semoga rezeki sis dpt ank kedua tahun ni ye.amin..

ye sye pn pnah alami. tanda awal nak bsalin...

sy dulu cirit birit start 36w. tp bersalin 39w