GDM mommy ada tak yang kena refer ke hospital?

Hi mommies, ada tak kat sini yang kena refer dari klinik kesihatan ke hospital untuk jumpa pakar? Boleh share pengalaman?

1 Balas

Sy tak ada pnglmn gdm, but pernah kk buat surat rujukan ke pakar hsptl sbb sblm ni pernah gugur masa kndungan 4 bulan. usually routine dia check urine, then scan ultrasound (scan di klinik pakar sgt jelas ya). then jumpa dktr pakar, time ni dia akn explain everything abt baby condition, ibu condition. then klu ada apa2 they will notify u as well.